Ne duruyorsun? Hemen sohbete başla :)

user
security
* Şifreniz yoksa boş bırakın.


Yazarak Sohbet makalesi hakkında bilgiler sunulmaktadır.

Yazarak Sohbet

Sohbet odalarımız genel olarak facebook, instagram, twitter gibi sosyal ağlar üzerinde yazarak sohbet ettiğiniz gibi bir sohbet sitesidir. Görüntüsüz olarak sadece yazışmalı sohbetlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bir çok kullanıcı sesli sohbet sitelerinden ayrılarak, yeniden irc sohbet sunucularında bulunmasının asıl sebeplerinden birisidir aslında.

İnsanlar anonim takılmayı severler. Anonimlik bir nevi gizlilik anlamına gelmektedir. Kimse ismini, yaşını yada nerden katıldığını söylememekte özgürdür. Aslında anonimlik budur. Sizlerde kimseye sizi bulmalarını kolaylaştıracak yada rahatsız etmelerini sağlayacak kadar bilgileri onlara sunmamalısınız. Chat odalarımızın genel olarak içerisinde bulunan ve daha önceden katılan kişiler bu durumları çok iyi bilmektedir.

yazarak sohbet

Yazışmalı Sohbet Odaları

Yazışmalı sohbet odaları diğer sohbet sitelerinin de yapmış olduğu gibi mobil uyumludur. Tüm android cihazlarla bağlantısı bulunmakta ve sorunsuz olarak kullanılmaktadır. Yazışmayı seviyorsanız ve yazışmalı olarak sohbet sitelerinde takılarak sizlerde klavyenizi geliştirmek istiyorsanız o halde tam yerindesiniz diyebiliriz.

Yazışmalı sohbet sitesi üzerinde bulunan sınırsız eğlence ve kaliteli sohbet hizmeti sayesinde kullanıcıların mutluluğu ve onların rahatlıkla sohbet etmeleri bizim için önem arz etmektedir. Kullanıcıları bay bayan olarak ayırmadığımız gibi onların sohbet sitelerinde arkadaşlık kurmalarını da destekleriz.

Bir önceki makalemiz olan Sohbet Nasıl Açılır makalesi ele alınmıştır. Bizleri Google arama motorlarında; yazışmalı sohbet, yazışmalı chat, yazışmalı mobil sohbet gibi kelimelerle devamlı olarak bulabilir veya www.extrasohbet.com yazarak erişebilirsiniz. Hoş sohbetler dileriz.

sohbete baglan



Editör: admin
*Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir.